ο νομικός προπονητής

του σωματείου σας

τηλέφωνο επικοινωνίας

210 3808783

Με εμπειρία ετών σε αγωνιστικούς χώρους και δικαστικές αίθουσες

photo_somateia-grΓνωρίζουμε και κινούμαστε μέσα στο σωματειακό αθλητισμό. Για πάνω από 25 χρόνια έχουμε υπάρξει αθλητές, προπονητές, νομικοί σύμβουλοι, αλλά και μέλη της διοίκησης αθλητικών σωματείων και Ομοσπονδιών.

Το τμήμα σωματείων της TRlawfirm με προϊστάμενο το δικηγόρο αλλά και πιστοποιημένο προπονητή Kick Boxing και Ju Jitsu από τη ΓΓΑ, Τζώρτζη Ρούσσο κατέχει βαθιά γνώση του δικαίου των σωματείων αλλά και της λειτουργίας αυτών. Ο συνιδρυτής της νομικής μας εταιρείας και Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω Τζώρτζης Ρούσσος ασκεί τη μάχιμη δικηγορία για περισσότερα από 15 έτη. Εξειδικεύεται πέραν του σωματειακού δικαίου, στο εργατικό και εμπορικό δίκαιο (Τράπεζες, εταιρείες, εμπορικό σήμα κλπ).

Aπό το 2012 έως και σήμερα βρίσκεται στη διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing. Έχοντας σηκώσει το βάρος της ανόρθωσης και της διάσωσης της ΠΟΚ γνωρίζει άριστα τι πρέπει να κάνει ένα αθλητικό σωματείο. Η επιβίωση ενός σωματείου στο δαίδαλο της γραφειοκρατίας, περικλείεται στο εξάπτυχο:

-Γενική Γραμματεία Αθλητισμού,

-Περιφέρεια,

-οικεία Ομοσπονδία,

-Δικαιοσύνη (για αλλαγές καταστατικού κ.λπ.)

-σχέσεις με τρίτους (μισθωτήρια συμβόλαια κ.λπ.),

-Επιλογή κτιρίου (τεχνικές προδιαγραφές κ.λπ.)

Το άρτια στελεχωμένο και τμήμα Σωματείων της νομικής μας εταιρείας, μας επιτρέπει να παρέχουμε πλήρεις νομικές υπηρεσίες. Σας δίνουμε την ευχέρεια να επωφεληθείτε από το εύρος της νομικής μας εξειδίκευσης η οποία καλύπτει όλο το φάσμα του δικαίου.

Έχοντας πολυετή εμβάθυνση στο χώρο των σωματείων μπορούμε να παρέχουμε τόσο συμβουλευτικές όσο και δικαστηριακές υπηρεσίες, με ιδιαίτερη μαχητικότητα και αποτελεσματικότητα. Η συνδυασμένη αυτή πρακτική μάς επιτρέπει να προετοιμαζόμαστε εγκαίρως για πιθανές μελλοντικές νομικές εμπλοκές, αλλά και να αποφεύγουμε τις άσκοπες δικαστηριακές ταλαιπωρίες.