ο νομικός προπονητής

του σωματείου σας

Άρτια εξυπηρέτηση αθλητικών σωματείων και συλλόγων

οι άνθρωποι σας

  • 173043_10150113986348209_1197023_oΕίναι δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και ασκεί τη μάχιμη δικηγορία για περισσότερα από 10 έτη. Εξειδικεύεται πέραν του σωματειακού δικαίου, στο εργατικό και εμπορικό δίκαιο (Τράπεζες, εταιρείες, εμπορικό σήμα κλπ).
    Με ενασχόληση από το 1992 με το χώρο των πολεμικών τεχνών (Australian Taekwondo, Free Style, Kick Boxing, Muay Thai, Systema Spetsnaz) και πιστοποιημένος προπονητής από τη ΓΓΑ στο άθλημα του kick boxing, ο εκ των ιδρυτών της νομικής μας εταιρείας Τζώρτζης Ρούσσος, προϊσταται του τμήματος σωματείων της Trlawfirm. Έχοντας διοικητική εμπειρία άνω των 15  ετών ως μέλος του ΔΣ του Αθλητικού Συλλόγου Ταύρου Δυναμικών Σπορ και Αυτοάμυνας του master George Karyotakis (7 dan)  κατεύθυνε εξ υπαρχής της ενασχόλησης του με τη δικηγορία τη γνώση του και στο σωματειακό και αθλητικό δίκαιο.
    Το 2012 ανέλαβε, λαμβάνοντας σχετική εντολή από τα ελληνικά δικαστήρια, να ξεκαθαρίσει από τη θέση του προέδρου, τα πράγματα στην Πανελλήνια Ομοσπονδία KickBoxig. Η ΠΟΚ ταλανιζόταν μεταξύ άλλων από το σκάνδαλο των πλαστών και εικονικών τιμολογίων Ο Τζώρτζης Ρούσσος κατάφερε να αποτρέψει την άρση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης από την ΓΓΑ. Στη συνέχεια το 2013 εκλέχθηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΚ. Κατόπιν ψηφοφορίας κατέλαβε τη θέση του Γενικού Γραμματέα και ακολούθως του ταμία, θέση που κατέχει μέχρι σήμερα. Η διοικητική του αυτή ενασχόληση, μαζί με την ενασχόληση του με τα διοικητικά του Αθλητικού συλλόγου Ταύρου τον έφερε στην προνομιακή θέση να γνωρίζει όσο λίγοι στην Ελλάδα το σωματειακό δίκαιο και τον αθλητικό νόμο. Καθίσταται προφανές και λόγω του ότι διδάσκει σε σωματεία πολεμικές τέχνες, ότι ξέρει εκ των έσω και μπορεί να δώσει άρτιες νομικές συμβουλές σε όλα, όσα αντιμετωπίζουν, σύλλογοι, αθλητές, ασκούμενοι αλλά και προπονητές στο δύσκολο χώρο των πολεμικών τεχνών.

  • Αθλήτρια του πόλο και της κολύμβησης. Έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της διεκπεραίωσης όλων των θεμάτων που άπτονται στη σύνταξη πρακτικών των διοικητικών Συμβουλίων και Γενικών Συνελεύσεων Σωματείων. Πρόκειται για τη σημαντικότερη εργασία στην εύρυθμη λειτουργία ενός αθλητικού συλλόγου. Προϋποθέτει μηνιαία τουλάχιστον ενασχόληση με τα θέματα του σωματείου ώστε να μην αντιμετωπίζει κίνδυνο επιβολής προστίμων.

  • Η λογίστρια και φοροτεχνικός της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας KickBoxing. Βοήθησε τα μέγιστα ώστε να βγει η ΠΟΚ από τον κυκεώνα των πλαστών και εικονικών τιμολογίων. Είναι μαζί μας και εγγυάται την άριστη λογιστική και φοροτεχνική κάλυψη των Σωματείων. Γνωρίζει άριστα τις διαδικασίες στις Δ.Ο.Υ. και τις Περιφέρειας. Εγγυάται ότι οι όποιες φοροτεχνικές συμβουλές θα δώσουν στο σωματείο τις απαραίτητες γνώσεις προκειμένου να μην έχε προβλήματα με τη φορολόγηση του.

  • Έχει αναλάβει την γραμματειακή υποστήριξη του τμήματος σωματείων. Είναι υπεύθυνη για την τήρηση του αρχείου του κάθε συλλόγου. Όλα τα έγγραφα του σωματείου βρίσκονται σε πρώτη ζήτηση και άμεσα, ώστε να έχουν πρόσβαση τόσο οι δικηγόροι του Τμήματος Σωματείων της TRlawfirm, όσο και οι άνθρωποι των συλλόγων που μας έχουν εμπιστευτεί την νομική τους υποστήριξη.

 

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create